Kategorier
Romankoll

Utlottning av Trilogin om Pojken

anna-top

I dag har varit Jón Kalman Stefánssons dag här på Kulturkollo. Jag är väldigt förtjust i hans sätt att skriva romaner på och därför är jag extra glad över att kunna lotta ut tre signerade exemplar av trilogin om Pojken. Alldeles färska från tryckpressarna kommer tre storpocketar där Himmel och helvete, Änglarnas sorg och Människohjärta ryms. Kommentera på inlägget innan klockan 24 den 25 mars om du vill vara med och vinna. Tipsar du om utlottningen på egen blogg, FB eller twitter så får du extra chanser.

Välkommen att pröva lyckan!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

38 svar på ”Utlottning av Trilogin om Pojken”

Aldrig läst författaren, och vill gärna göra det. Så nu tar jag gärna en lott!

Åh, vill vill vill! Brukar iofs muttra jag brukar aldrig vinna nånting, men som talesättet säger: “you’ve got to be in it, to win it”!

…och glömde lägga till att jag delat detta på Facebook också! 🙂

/Kristina

Stängt för kommentering.