Utlottning av Trilogin om Pojken

anna-top

I dag har varit Jón Kalman Stefánssons dag här på Kulturkollo. Jag är väldigt förtjust i hans sätt att skriva romaner på och därför är jag extra glad över att kunna lotta ut tre signerade exemplar av trilogin om Pojken. Alldeles färska från tryckpressarna kommer tre storpocketar där Himmel och helvete, Änglarnas sorg och Människohjärta ryms. Kommentera på inlägget innan klockan 24 den 25 mars om du vill vara med och vinna. Tipsar du om utlottningen på egen blogg, FB eller twitter så får du extra chanser.

Välkommen att pröva lyckan!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →

38 tankar på “Utlottning av Trilogin om Pojken

 1. Jag älskade Sommarljus och vill supergärna vinna triologin! Jag delar på FB för extra lott 🙂

 2. Island är verkligen ett favoritland i litteraturen. Himmel och helvete gillade jag mycket, men har inte läst något mer av Stefánsson.

 3. Aldrig läst författaren, och vill gärna göra det. Så nu tar jag gärna en lott!

 4. Åh, vill vill vill! Brukar iofs muttra jag brukar aldrig vinna nånting, men som talesättet säger: ”you’ve got to be in it, to win it”!

   1. …och glömde lägga till att jag delat detta på Facebook också! 🙂

    /Kristina

 5. Jättenyfiken på det författarskapet, så jag är gärna med i utlottningen!

 6. Såklart vill jag vinna. Jag har bloggat, twittrat och facebookat om utlottningen 🙂

  Friskt vågat hälften vunnet

Kommentarer är stängda.