Sommarlov med Kulturkollo #aktivitet

helena-top

Jag ska villigt erkänna att den här semestern tyvärr inte har inkluderat vidare mycket fysisk aktivitet. Vi har dock renoverat vardagsrummet, vilket har inkluderat en hel del planering, diskuterande och själva görandet så klart. Under gårdagen besökte vi ett större välkänt möbelvaruhus och – tänk – vi var inte ensamma om att tycka att det var en bra idé att åka till ett större välkänt möbelvaruhus en regnig dag?! Hur som haver nu står jag med tre tomma bokhyllor, så dagens (kanske hela veckans) aktivitet får bli att fylla dessa. Man har haft det sämre…

IMG_20150729_212149

 

#sommarlovmedkulturkollo

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →

En tanke på “Sommarlov med Kulturkollo #aktivitet

Kommentarer är stängda.