Kategorier
Kulturkoll

En resa i soluppgångens land

anna-top

Veckans tema heter Soluppgångens land och för att alla kolloläsare ska komma i stämning inför veckan så bjuder jag några högst privata bilder från vår resa till Japan 2014. För mig så är landet extra spännande eftersom det är så kontrastrikt. Det intensiva högteknologiska bruset i Ginza bredvid de lugna tusenåriga tempelträdgårdarna gör att sinnena hela tiden utmanas. Arkitektur i både byggnader och trädgårdar, design i vardagsföremål och maträtter som serverades i vackra skålar och muggar gjorde vår resa mycket upplevelserik. Bilderna är mina privata och kommer från Tokyo,  Kyoto, Kurama, Nara, Hiroshima och Miyajima. Hoppas att ni blir lite sugna på Japan efter att ha sett dem!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

2 svar på ”En resa i soluppgångens land”

Stängt för kommentering.