Vinter med Kulturkollo #vinterfåglar

anna-top

 

Inte vet jag hur jag ska kunna få det här till kultur men jag passar på att påminna om att den här helgen är det dags för Vinterfåglar inpå knuten. Sveriges Ornitologiska Förening uppmanar oss att räkna och rapportera. Läs mer och sätt dig sedan framför valfritt fågelbord och för statistik. (Måhända kan man ha en ljudbok i öronen medan man räknar talgoxar, blåmesar och domherrar?) Vilken är den vanligaste vinterfågeln runt er knut? Hos mig är det talgoxe – varje år!

Vill man sen dubbelkolla vilka fåglar det är som man faktiskt ser så passar Lars Jonssons underbara Vinterfåglar helt perfekt. Vårvinterns finaste presentbok?

9789174244489

vintermedkulturkollo_logga

4 comments
  1. Tack för tipset Anna. Här skall räknas, lyssnas på fågelkvitter och rapporteras!

Comments are closed.