Tack för ett fint bokprat om Lydia Davis noveller!


anna-top
Med risk för att det här blir som ett enda stort tacktal så måste jag börja med att tacka alla er som varit med oss och pratat om Jag har det rätt bekvämt men jag skulle kunna ha det lite bekvämare. Som någon av deltagarna sa i kommentarsfältet så var det inte det enklaste valet att bokcirkla kring, jag är ändå glad över att vi försökte. Noveller har jag prövat att prata om på FB förut men de här ganska spretiga (och väldigt många) texterna gjorde det till en utmaning. Trots det så var det många som var med i samtalet och man kan väl säga så mycket som att många gillade, andra gillade inte särskilt alls. Några av oss valde att beskriv samlingen med hjälp av tre ord:

Skärmklipp

Stort tack också till Johanna på Sekwa/Etta som skänkte en samling och såg till att jag kom i kontakt med Malin. Vilken ynnest att få höra översättarens egna ord om processen. Ovärderligt!

Nu så lämnar jag det här bokpratet, alla inlägg finns kvar och självklart kan man gå in och både läsa och kommentera även om Kulturkollo läser redan imorgon kommer att presentera nästa cirkelbok. Lovar att vi ska göra det lite enklare för er, det kommer att bli en roman som många säkert redan läst och som jag vet har både handling, miljöer och karaktärer som blir lätta att diskutera. Boken lär dessutom finnas både som pocket och på de flesta bibliotek – något som flera deltagare har önskat. Kika in imorgon för mer info!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →

2 tankar på “Tack för ett fint bokprat om Lydia Davis noveller!

  1. Tack, Anna och alla andra! Det var inte helt lätt men det var fint ändå!

    Väntar spänt på nästa bok 🙂

Kommentarer är stängda.