Kategorier
Evenemangskoll

Dagens kulturkollotips: Löwensköldska ringen i teaterladan

helena-top

Förrförra året upplevde jag Västanå teater i Teaterladan i Sunne för allra första gången. Då var det fyra timmar Nils Holgersson med musik och trollbundna barn som gällde. I år ska jag förhoppningsvis se Västanås uppsättning av Löwensköldska ringen. Förberedelserna har inletts medelst omläsning av romanen (om jag kan stoppa där, det troliga är väl att det blir omläsning av hela fantastiska trilogin, särskilt med tanke på att Charlotte Löwensköld och Anna Svärd enligt uppgift ska sättas upp kommande somrar).

Dagens_liten

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.