Dagens kulturkollotips: Bio!

helena-top

Ibland regnar det (och gör det inte det så behöver man ändå ibland paus från solgasset). Då finns det inte mycket som är bättre än att söka sig in i biosalongen och uppleva något storslaget. Jag såg Independence Day: Återkomsten (utomordentligt fånig förstås, precis som väntat, men jag älskar det!) för några veckor sen, men man kan ju välja Livet efter dig istället om man gillar sötromantiskt sorgesamt, eller senaste Star Trek: Beyond eller Stora vänliga jätten (som båda har premiär den här veckan), eller Hitta Doris (om man orkar vänta till i slutet av augusti vill säga), eller något helt annat. Det finns faktiskt en hel del att välja på just nu och snart.

Dagens_liten

 

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →