Kategorier
Kulturkoll

Dagens kulturkollotips: Veronica Maggio

linje-viktoria

Dagens kulturkollotips är en låt. Veronica Maggios album ”Den första är alltid gratis” har gått varm här hemma sedan det släpptes i maj. Vid första genomlyssningen var det en låt som fastnade direkt men det var inte den låt som man tydligen först tänkte på som singel från skivbolagets sida. Kanske för att den inte var så positiv inför sommaren. Därför tänkte jag passa på att tipsa om den här till er istället.:) Så, jag utmanar er att inte sätta på ”Play och sen repeat” på play och sedan repeat…

Dagens_liten

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.