Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Tipsa oss om din bästa prata-om-bok/låt/film/TV-serie!

anna-top

 

På söndag ska Kulturkollo läser prata med Linda Olsson om hennes roman En syster i mitt hus. Det ser vi verkligen fram emot, just nu pågår samtalet på FB och på söndag blir det alltså en träff på riktigt. Väl mött, alla som har lust!

Det finns ju böcker/låtar/filmer/TV-serier som passar så fantastiskt fint att prata om i en bokcirkel, runt fikabordet på jobbet eller med goda vänner och veckans utmaning är helt sonika att tipsa om en personlig favorit som passar bra att prata om. Vad är det som gör den så bra? Varför fyller den samtal i timmar?

Tipsa på egen blogg eller på Twitter eller Instagram #kulturkollo och länka gärna i kommentarsfältet. Vi ser fram emot att få många tips, kanske kan något bli en framtida bok i Kulturkollo läser?

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

23 svar på ”Veckoutmaning: Tipsa oss om din bästa prata-om-bok/låt/film/TV-serie!”

Stort tack för ditt inlägg, jag är också väldigt förtjust i Stoner. I Butchers Crossing finns ännu mer att prata om – lovar!

Tack för din totalinspirerande text om en serie som jag aldrig skulle se men – man blir ju heltsmittad av din entusiasm!

Tur att det finns så fina bokcirklar på nätet då 🙂 Blink, blink!

Tack för dina fina tips! Niceville var en sån där bok som vi körde som bok å bio här i Göteborg. Filmen var bra men boken är bättre!

Självklart! Jag bjuder in på FB så kan alla se. I höst finns där ju flera fina filmer men vi har inget bestämt ännu.

Så härligt att du vill tipsa om allihop! Här kan det aldrig bli för mycket 🙂

Tack för ditt bidrag – det var många böcker där som jag blev sugen på att prata om bara av att läsa ditt inlägg!

Stängt för kommentering.