Kulturkollo läser Vi och pratar om den tillsammans med Kim Thúy på bokmässan!

linje-kulturkollo

 

bokcirkla_viIngen rast, ingen ro. Vi kör hårt med bokcirklandet och presenterar redan idag nästa bok i Kulturkollo läser. Det blir romanen Vi skriven av den vietnamesisk/kanadensiska författaren Kim Thúy. Vi är grymt glada över att kunna meddelas att cirkeln kommer att hållas tillsammans med författaren på söndagen på bokmässan! Den 25 september klockan 11 är datumet ni ska boka in. Gör nu det direkt!

Nedan ser ni inbjudan med alla detaljer, skaffa boken, läs och kom!  Naturligtvis kommer samtalet om boken också hållas på vår FB-sida Kulturkollo läser så att alla kan vara med även om man inte kommer till Göteborg.

Klicka på bilden nedan om du vill ha inbjudan som pdf samt en karta så du kan hitta till bokbloggarrummet R3.

Bild_inbjudan_frukost

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →