Vinter med Kulturkollo #frost

carolina-top

Jag behöver inte skriva så mycket om filmen Frost va? När den kom (2013) var min dotter tolv, och ääääälskade den. Jag har hört ledmotivet Let it go fler gånger än som kan vara nyttigt tror jag. Men vet ni om att det ska komma en Frost 2? Jodå. Den är planerad till någon gång under 2018, men vad den kommer att handla om är ännu oklart. Typ snö? Systrar? Snösystrar?

Eftersom jag inte är lika insatt som somliga andra i ämnet Frost-film så hade jag missat att det kom en kortkort mellanfilm för något år sedan: Frost-feber. Drottning Elsa är förkyld, och varje gång hon nyser kommer det ut mängder av små minisnögubbar… Här är ett klipp med funny moments från Frost-feber:

 

Bild: Anna and Elsa (Frozen) av greyloch (CC BY SA 2.0)

4 comments
  1. Dottern Frost föddes före filmen och kan förstå att hon inte fick heta Elsa, men hon har inte riktigt förlåtit oss för att lillebror inte kunde få heta Olof…

    1. Vadå, finns det några andra pojknamn än Olof? Egentligen? Hur tänkte ni där?? 😉

Comments are closed.