All vår kärlek (och lite hat)

helena-top

Den här veckan gör vi det härligt lätt för oss genom att skriva under temat Kärlek och hat. Vad passar inte in där liksom? Det kan vara syskonkärlek, romantisk kärlek, blodigt fantasyhat eller mer stillsamt hatiskt betraktande av en företeelse som verkligen retar en.

Kanske kommer det bli kärlekslyrik, kanske långa listor över företeelser som väcker våra mörkare känslor, kanske blir det sagor och bröllop och blodshämnd. En sak jag vet är att det imorgon bjuds in till en något ambivalent veckoutmaning på självaste hjärtedagen. Och så blir det förstås en hel massa spännande texter ur olika infallsvinklar. Kärlek och hat, högt och lågt, kort och långt – som det brukar bli. 

 

Bild från erA_Blackout [CC0 Public Domain]

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →