Kategorier
Kulturkoll

Låtar jag önskar var skrivna till mig

Lotta

Jag är inte sån så jag drömmer om att själv skriva en hitlåt, nej jag drömmer snarare om att någon nån gång skulle skriva en låt och tillägna den just till mig.

Tänk, bara tänk om ens kille drog fram gitarren eller satte sig vid pianot och framförde sin egenskrivna “I’m Your Man” eller “Your Song”, inspirerad av just MIG?! Men nej. Det är alltid nån annans kille och alltid till nån annan tjej. (Eller kanske kille som i Elton Johns fall. Och det var inte ens han som skrev texten, det var Bernie Taupin.)

Men om jag nu drömmer lite och låtsas, så är det här en önskelista på låtar som jag önskar var tillägnade mig.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

Ett svar på ”Låtar jag önskar var skrivna till mig”

Stängt för kommentering.