Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Bokcirkla med oss och Studieförbundet Vuxenskolan på Malmö Litteraturfestival!

linje-kulturkollo

Nu har vi glädjen att ännu en gång presentera en kombinerad bokcirkel som kommer att hållas både i FB-gruppen Kulturkollo läser och i verkliga livet på Malmö Litteraturfestival när den går av stapeln för allra första gången.

Boken vi kommer att läsa och prata om är Det nionde brevet av Catrin Ormestad, som vi recenserade här på Kulturkollo när den var nyutgiven i maj förra året. Lite senare samma år fick Catrin Ormestad Studieförbundet Vuxenskolans författarpris för sin debutroman och de har bjudit in författaren till en öppen programpunkt på litteraturfestivalen den 29 mars kl. 16.30
Träffen inleds med en diskussion om boken för dem som har läst den – med oss eller på egen hand – och sedan pratar Catrin Ormestad om boken och sitt författarskap och efteråt finns det möjlighet att ställa frågor.

Vi börjar prata på Kulturkollo läser den 27 mars och vi kommer förhoppningsvis kunna få med oss några frågor som vi kan ställa till författaren när vi möter henne.
Boken finns inbunden, i pocket och som e-bok t.ex. på Storytel.

Vi har också, tack vare Wahlström & Widstrand, fem pocketböcker att ge bort. Det vore roligt om de i första hand hamnade hos någon som både är intresserad av att delta i bokpratet i FB-gruppen, men som kanske också har möjlighet att komma på författarmötet. Mejla till ulrica [at] kulturkollo [punkt] se  – de fem första som fyller dessa båda kriterier får varsin bok!

Vi håller tummarna för att ni är många som vill bokcirkla med oss och att några av oss ses Malmö den 29 mars!

Av Ulrica

Litterär allätare i Lund. Tycker särskilt mycket om familjekrönikor, starka kvinnoporträtt, karga isländska naturbeskrivningar, norsk och finsk humor samt brittiska kriminalare. Och kaffe.

2 svar på ”Bokcirkla med oss och Studieförbundet Vuxenskolan på Malmö Litteraturfestival!”

Oh, jag skulle gärna komma men har bokat i möte i Lund just den eftermiddagen. Jag kanske kan glida in lite sent om det inte är fullsatt…

Det hade varit roligt om du kom. Det blir en paus ca. kl.17 mellan själva cirkeln och författarens punkt om du hinner passar det bra att ansluta då.

Stängt för kommentering.