Kategorier
Kulturkoll

Sånt vi gör med vår fritid – nu blir det hobbyverksamhet!

helena-top
Denna veckas tema här på Kulturkollo fokuserar på sånt vi ägnar oss åt för rekreation, för vårt höga nöjes skull, sånt vi gör med vår fritid. Vi ska prata om hobby.

Min huvudsakliga hobby är läsning, det är vad jag ägnar flest av mina lediga timmar åt. Och bloggande förstås. Sen stickar jag lite också, tränar ibland och promenerar länge i skogen. En hobby som jag tagit upp sen i höstas när jag sjukskrevs för utmattningssyndrom är ekorrskådning. Det är definitivt en syssla jag rekommenderar varmt. Man behöver bo vid en skog, ha en bekväm sittmöbel placerad vid fönstret mot nämnda skog, sen är det bara att sitta och glo. Vissa dagar flyger det förbi en ekorre mellan två träd, andra dagar inte. Rekreation på hög nivå…

Bild av Susannp4 [CC0]

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

Ett svar på ”Sånt vi gör med vår fritid – nu blir det hobbyverksamhet!”

Stängt för kommentering.