Konstigt och konstnärligt

Nu lämnar vi festligheterna bakom oss (men kanske inte helt ändå) och går vidare till nästa fantastiska och konstnärliga tema. Vi brukar nämligen vara väldigt duktiga på att skriva om litteratur men som namnet antyder så handlar vi faktiskt också om kultur i vidare bemärkelse och den här veckan är det dags för konsten att breda ut sig. Vi lägger pennan åt sidan och fattar tag i penseln och plockar fram staffliet. Vi går på galleri, drömmer oss bort i konstnärsbiografier och beskådar häftiga statyer. Kort sagt, vi ger oss in i konstens underbara värld! Ni följer väl med?

Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

Visa alla inlägg av Viktoria →