Kulturkollo tipsar: mysiga läsfiltar

linje-ulrica

Just nu sitter jag i mitt soffhörn, under min filt. Det är här jag kryper upp med en kopp te på bordet bredvid för att avrunda dagen. Barnen sover (oftast maken också) och det är stilla i huset. Jag har utsikt över min bokhylla och en bok och /eller datorn lättillgänglig. Här i hörnet läser jag, bloggar och  kollar på serier på Netflix. Jag gillar mitt hörn och min filt väldigt mycket. Här är jag trygg och lugn. Här sitter jag alldeles för länge när jag egentligen borde sova.  Men det här är mitt hörn och min stund.

Temat denna vecka är ju ”under filten” och jag tänkte tipsa på några fina, roliga och finurliga filtar att krypa in under. Kanske passar någon av dem i ditt favorithörn?

 

(mer info om varje filt om du för med muspekaren över bilderna)

Ulrica

Litterär allätare i Lund. Tycker särskilt mycket om familjekrönikor, starka kvinnoporträtt, karga isländska naturbeskrivningar, norsk och finsk humor samt brittiska kriminalare. Och kaffe.

Visa alla inlägg av Ulrica →