En nobel vecka

helena-top
Nu drar vi oss tillbaka till vår egen tid igen, efter en vecka i framtiden. Under veckan som kommer tänker vi frottera oss i det lyxigaste av alla sammanhang – vi ska fira Nobelfest.

Vi kommer att dinera, kanske dansa och bubbelskåla, och allra troligast prata både vitt och brett om nutida och tidigare nobelpristagare. Alldeles säkert kommer vi också fokusera litegrann på Kazuo Ishiguro, som sig bör.

Välkommen till vår Nobelfest (som dessutom är mycket mer extravagant än den gamla vanliga, vi håller ju på en hel vecka – vad är väl en simpel kväll i Blå hallen?)!

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →