Veckoutmaning: Divor eller dämoner?

Veckans tema är bredare än bredast, det är en rejäl spännvidd mellan divor och dämoner. Nu är vi så nyfikna på vad ni helst väljer när ni ska konsumera kultur? Är det divorna som lockar eller dämonerna eller möjligen båda? Konst, teater, litteratur, musik och film – divor och dämoner är rikt representerade och nu är vi nyfikna på er åsikt i divor vs dämoner. Vad väljer ni och varför? Tipsa gärna om något kulturellt verk som stödjer ert val.

Svara i kommentarerna, på blogg, insta eller twitter och tagga gärna med #kulturkollo så vi hittar till varandras svar.

PS. Bilden på de nya sedlarna som syns i inlägget har liksom väldigt lite att göra med utmaningen men visst är det lite coolt att två av veckans huvudpersoner har valts ut att representera landet och hamnat på våra sedlar.

9 comments

Comments are closed.