Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Divor eller dämoner?

Veckans tema är bredare än bredast, det är en rejäl spännvidd mellan divor och dämoner. Nu är vi så nyfikna på vad ni helst väljer när ni ska konsumera kultur? Är det divorna som lockar eller dämonerna eller möjligen båda? Konst, teater, litteratur, musik och film – divor och dämoner är rikt representerade och nu är vi nyfikna på er åsikt i divor vs dämoner. Vad väljer ni och varför? Tipsa gärna om något kulturellt verk som stödjer ert val.

Svara i kommentarerna, på blogg, insta eller twitter och tagga gärna med #kulturkollo så vi hittar till varandras svar.

PS. Bilden på de nya sedlarna som syns i inlägget har liksom väldigt lite att göra med utmaningen men visst är det lite coolt att två av veckans huvudpersoner har valts ut att representera landet och hamnat på våra sedlar.

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

9 svar på ”Veckoutmaning: Divor eller dämoner?”

Ja, det är Ingmar Bergman som i sina texter envisas med den tyska stavningen dämon.

Stängt för kommentering.