Den ultimata gula påskmusiklistan!

Gult är fult säger vännerna till Gula katten i Stina Wirséns bok ”Vem är söt”. Jag håller naturligtvis inte alls med. Gult är fint, som Fågel också kommer och berättar för vännerna och katten. Men krulligt är fult. Och rosa. ”Rosa som en räka, räkor luktar blä.” Just idag när det faktiskt är Skärtorsdag kan man argumentera för att avbryta den i övrigt ganska gula veckan med lite skirt och skärt så nä, vi ska inte hacka på rosa heller. Jag fortsätter dock att koncentrera mig på det gula och har valt att göra en nästan rätt igenom GUL låtlista så här inför påsken. För visst dräller det av julsånger men till påsk har vi inte mycket att hänga i påskriset i musikväg. Gullefjun? Som Carolina så fint plockar fram i ljuset igen i måndagens inlägg.

Så låt påsken förgyllas av Beatles och Lill-Babs men även såväl Pearl Jam som Amason. Har ni fler gula låtar så berätta gärna i kommentarerna! Annars säger jag säger som Fågel: Gult är fint. Fin och bra och GUL!

Glad Påsk på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.