Den kungliga väntans tid

helena-top
Fortfarande inget besked om när Hilary Mantel kommer med sin tredje bok om Thomas Cromwell… Inget besked om när jag behöver boka in min Stratford-resa för att se teateruppsättningen av boken jag inte vet när den kommer. Inget besked om den på den frånvarande boken baserade nästa säsongen av tv-serien.

Så jag ser om, läser om, ältar. Wolf hall och För in the döda rör jag inte än (jo, det händer kanske att jag klappar på dem när jag går förbi dem i bokhyllan), de tänker jag ha som uppvärmning när jag vet att nästa bok är på väg. Jag läser några kapitel här och där i annat jag redan läst, lite håglöst. Och så ser jag om The Tudors (inte jättebra) och Wolf hall (jättejättebra). Vad ska man göra liksom? Har ni några tips på hur jag ska överleva den här oändliga väntan och längtan? Och kanske ännu viktigare, är det någon som hört något om den är på väg än boken?

4 comments
    1. Ja hon är ju det, har försökt mig på flera andra av hennes romaner men inte fastnat för dem. Jag tror att jag behöver få Cromwell ur systemet först innan jag är mottaglig för hennes andra verk…

Comments are closed.