Kategorier
Kulturkoll

Dagens kulturkollotips: Somna lite

helena-top

Nu kör jag på det här med ledighet jag också. Skugga, bok, råka somna lite mitt på dagen och det gör inget. Sånt.

Planen är att inte ha så många planer. En resa blir det och en hel massa öppna dagar. Jag ska förstås läsa massor, och så tänker jag mig att jag kommer sitta någon kväll vid en oändlig brygga och se molnen dra in över en sjö. Spana på ekorrar ska jag också göra och översköljas av sommarregn (det måste ju komma ett någon gång…). Njuta mörknande sommarkvällar och ha all tid i världen. Det får bli mitt tips för dagen – att i alla fall låtsas att all tid är din för en stund. Och somna mitt på dagen, det är ingen fara.

Bild från Pixabay

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.