Kategorier
Kulturkoll

Dagens kulturkollotips: Free Rein

Lotta

Jag minns inte om jag tipsade om Free Rein förra året, men det spelar ingen roll. Den är så pass underhållande att den kan gott bli tipsad om två gånger. Om inte annat så har säsong 2 precis släppts och vi får fortsätta följa Zoe, Marcus, Pin, Becky och alla de andra.

Free Rein handlar om 15-åriga Zoe som flyttar från Los Angeles till en liten engelsk ö, tillsammans med sin mamma och lillasyster. De ska bo hos morfar. Zoe börjar hänga i grannens stall, och där finns Raven, en oregerlig häst som absolut ingen kan kontrollera men Zoe lyckas så klart. Det blir konflikter med gamla och nya vänner, hopptävlingar, spökhästar, hästtjuvar och lite kärlek. En mycket fin och mysig familjeserie som faktiskt passar precis hela familjen.

Free Rein hittar du på Netflix. Och goda nyheter – det blir även en säsong tre.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

4 svar på ”Dagens kulturkollotips: Free Rein”

Haha jag vet inte hur många gånger jag suttit och övervägt om jag ska kolla på ett avsnitt av Free Rein. Mest för att jag är inne i en period där jag gillar att titta på lättsam underhållning. Nu är jag övertalad. När jag kommer hem så ska jag kolla på det, det första jag gör.

Omfamna först din tolvåriga hjärna så kommer det att bli toppen! 😉

Stängt för kommentering.