En hel vecka full av boktips!

helena-top
Bokmässan är över för den här gången, men läs- och bokhösten rullar förstås vidare. Kanske har en viss trötthet infunnit sig efter helgens begivenheter, eller för de av oss som inte var på plats, efter någon månads jobb och återtåg till verkligheten efter sommar och semester. Kanske är det helt enkelt så att vi alla behöver en hjälpande hand som kan lotsa oss vidare in i höstens mysläsningskvällar, storslagna bokupplevelser och kulturella äventyr?

Lite så känner i alla fall vi på Kulturkollo. Därför bad vi några aktuella författare att dela med sig av sina allra bästa läs- och kulturtips. Under veckan kommer vi alltså strössla med riktigt fina rekommendationer, se det som en extra inspiration till att gå vidare in i läshösten.

Bild från Pixabay

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →