Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning om en ensam och stark

carolina-top

”Ensam är stark” heter veckans tema, och då handlar förstås veckoutmaningen om ensamhet:

Jag vill att du berättar om din favorit-ensamvarg i kulturen!

Vem är det? Vad är det som gör att du gillar den, då? Är det någon som gjort ensamheten till en framgång? Eller någon som överlever ensam på en öde plats? Eller någon vars ensamhet du vill dela? Eller känner du igen dig själv? Eller vill du inte alls vara ensam på samma sätt som den där vargen, men det är en så rackarns bra bok (eller film, eller…?) så du bara måste lyfta och hylla den?

 

Bild: Pixabay

Av Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

5 svar på ”Veckoutmaning om en ensam och stark”

Stängt för kommentering.