Kategorier
Kulturkoll

Veckans utmaning: Vad som gärna får ta slut och det som aldrig behöver göra det

linje-ulrica

Den här veckan pratar vi om saker som aldrig tar slut. Det kan vara på ett negativt sätt – de evighetslånga mötena, det slaskiga vintervädret, det trista boken som man känner att man måste läsa till sin bokcirkel. Eller på ett positivt sätt – romankaraktären du aldrig tröttnar på oavsett hur många böcker i serien som kommer ut eller TV-serien som du skulle kunna binge-titta på i flera dygn.

I veckans utmaning vill vi att du delar med sig av minst ett kulturellt fenomen (litteratur, film, teater, serier osv.) som tråkar ut sig så till den milda grad att du inte förstår hur någon överhuvud taget kan ägna tid åt det och minst ett kulturellt fenomen som du aldrig upphör att intressera dig för.

Delta genom att svara på din egen blogg, i kommentarerna här nedan, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att nämna oss @kulturkollo och använda taggen #dettaraldrigslut eller på något sätt tala om var vi kan hitta ditt svar.

Av Ulrica

Litterär allätare i Lund. Tycker särskilt mycket om familjekrönikor, starka kvinnoporträtt, karga isländska naturbeskrivningar, norsk och finsk humor samt brittiska kriminalare. Och kaffe.

9 svar på ”Veckans utmaning: Vad som gärna får ta slut och det som aldrig behöver göra det”

Tack för dina svar! Jag lyckades inte kommentera inne på din blogg tyvärr, men håller med dig i din förundra om den aldrig sinande floden av deckare. Jag läser själv gärna en deckare då och då, men det är som du säger – de är ohemult många och de blir råare och råare.

Stängt för kommentering.