Låt oss gå i ide

helena-top
November är min värsta månad, men januari/februari kommer inte långt därefter. Det är kallt, fortfarande mörkt och alla är sjuka. Det enda som funkar för mig är att gå i ide, lova mig själv oproportionerliga mängder godis därinne i min filtkoja och sen vegetera mig fram till ljusare tider.

Det här är naturligtvis att hårdra eländet en smula. Visst händer det bra saker i midvintertid också. Men det här att packa in sig i sig och sitt är inte en överlevnadsstrategi att förakta. Om att gå i ide eller kanske helt enkelt sova bort tiden ska vi skriva om i veckan. Jag hoppas ni inte är för upptagna med att gräva ner er utan att ni följer med oss in i värmen.

Bild från Pixabay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.