På spaning

Lotta

På spaning, inte efter den tid som flytt, utan efter det som är nytt, är veckans tema. Knappt har jag hunnit få koll på höstens utgivning, och vinterns, förrän vi är mitt inne i vårens och sommarens och snart höst igen och hjälp! Så mycket böcker, så lite tid har aldrig varit mer rätt. Lägg därtill alla tv-serier och annat jag vill ha koll på. Bara att spana är ett heltidsjobb känns det som.

Men istället för att spana på egen hand så tänkte vi spana tillsammans. Ju fler som gör jobbet ju lättare går det, eller hur? Alltid är det nån godbit man missat som någon annan snappat upp. Och dessutom startar bokrean – där finns alltid något att spana in. Så häng med på världens bästa spaningsvecka – vi gör den tillsammans!

 

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →