Kategorier
Kulturkoll

Vilken grymt fin påskhelg!

linje-ulrica

Påskhelgen är ju inte riktigt slut ännu, men den här grymma veckan är det och den har ju toppats av en alldeles i särklass grymt fin påskhelg vädermässigt. Nästan sommartemperaturer på sina håll och sol över nästan hela landet. Härligt!

Jag hade tänkt att jag skulle skriva om en spännande deckare idag för det hade jag planerat som påskläsning. I själva verket har det knappt blivit något läst alls, men däremot massor av umgänge med familj och släkt och massor av mat (däremot fick jag inte ett endaste påskägg med godis – jag är grymt besviken). Och det lilla jag läste blev i en feel good-bok och inte alls i deckaren. Så kan det gå.

Men Lotta har ju redan bjussat på massor av deckartips i veckan och ni kanske kan tipsa i kommentarsfältet om ni har med att läsa någon grymt bra bok i påsk.

Njut nu grymt mycket av annandagen imorgon om du kan. Vi är tillbaka med ett helt nytt tema. Hoppas vi ses!

Bild: pexels.com

Av Ulrica

Litterär allätare i Lund. Tycker särskilt mycket om familjekrönikor, starka kvinnoporträtt, karga isländska naturbeskrivningar, norsk och finsk humor samt brittiska kriminalare. Och kaffe.