Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Sommarlängt!

helena-top

Jag längtar efter varmsvala sommarkvällarna, om sommarvärme som smeker snarare än steker och om att hitta läslusten där någonstans mittemellan.

Varför krångla till det?! Veckans utmaning är kort och gott: Vad längtar, trängtar och väntar du på? Hur låter ditt sommarlängt?

Delta genom att svara på din egen blogg, i kommentarerna här nedan, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att nämna oss @kulturkollo och använda taggen #sommarlängt eller på något sätt tala om var vi kan hitta ditt svar.

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

4 svar på ”Veckoutmaning: Sommarlängt!”

Stängt för kommentering.