Dagens namn: Sara

helena-top

Min kärlek till Sara Lidman är egentligen orimligt stor med tanke på att jag bara har läst två av hennes böcker, Tjärdalen och Lifsens rot. Men det bor en sådan styrka och en sådan obändig livskraft i varenda ett av hennes ord. Man behöver inte läsa mycket för att förstå det.

Jag läste Tjärdalen för väldigt länge sedan och Lifsens rot för bara något år sen, då lyssnade jag på ljudboken och fick på så sätt lässällskap av Sara själv. I sommar vill jag återvända till Sara Lidmans värld och näst på tur står nog Hjortronlandet som väntar troget på mig i bokhyllan.

3 comments Add yours
    1. Det var på håret då, fint namn är det hur som helst och så har ni en födelsedag att fira imorgon och det är ju alltid trevligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.