Hipp hurra, ge oss fem!

Höj handen högt i luften och ge oss fem!

Den här veckan firar vi nämligen här på kollot att vi funnits i fem år. Fem fantastiska år där vi tillsammans skrivit närmare 3000 inlägg på bloggen, bevakat olika litterära evenemang, hållit i bokcirklar både på nätet och på bokmässan, intervjuat kulturpersonligheter och haft gästbloggare och jag vet inte allt …

Det som är oslagbart med vårt lilla kollektiv är att medlemmarna är så väldans olika och så väldans lika. Vi bidrar med olika perspektiv och lyfter fram olika kulturyttringar, vi skriver kort eller långt, innehållet är än aktuellt än ren nostalgi och den gemensamma nämnaren är respektive veckas tema. För att påminna oss lite om vad som hänt de här fem åren så kommer veckans tema helt enkelt vara återblickar.

Häng med oss och var med och återupplev (en bråkdel av allt som hänt) våra första fem år!

4 comments Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.