Kategorier
Romankoll

Vårens feelgood

Lotta

Vår säger ni. Nåja. Får man inte vårkänslor av väderleken så får man välja läsning som ger vårkänslor istället. Här är några av vårens feelgood-färskingar som jag tänker spana in. (Förvårens that is, i maj kommer en heel massa mer…)

På andra sidan Hudson River av Kristan Higgins
Higgins förra roman, Hem till Scupper Island, var en av fjolårets favoriter hos mig. Den var helt lysande! Så naturligtvis är mina förväntningar på topp inför denna nya. Här handlar det om klänningsdesignern Jenny Tate som återvänder till sin hemstad och öppnar bröllopsbutik, för att få en nystart.

 

Bokhandeln för ensamma hjärtan av Annie Darling
Bokhandel, romantik, London… Orkar vi med en till bokserie med bokhandlar/butiker/ensamma hjärtan? Tja, är den bra så orkar jag! Den beskrivs som en perfekt bok för fans av Lucy Diamond och Jenny Colgan.

 

 

Vid min sida av Sheila O’Flanagan
Egentligen har jag gjort slut med Sheila O’Flanagan för några år sedan. Hennes böcker blev bara sämre och sämre så jag var tvungen att pausa. Men en gång i tiden skrev hon ju faktiskt bra, så jag tror att jag ska ge denna en chans.

 

 

Hundra skäl att leva av Richard Roper
I april kommer den här bitterljuva romanen om dödstädaren Andrew. Beskrivningen världens ensammaste man och årets varmaste kärlekshistoria lockar i alla fall mig till läsning.

 

 

Solsken och parmesan av Christoffer Holst
Ett säkert kort som garanterat kommer att värma mer än den oberäkneliga vårsolen. Och med en sådan titel som Solsken och parmesan så gissar jag att det blir en del härlig matromantik också.

 

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

Ett svar på ”Vårens feelgood”

Stängt för kommentering.