Kategorier
Kulturkoll

Kulturkollo tipsar om Google Arts & Culture

helena-top

I mitten av juli tipsade jag om att stanna hemma och ändå gå på världens museum via digital väg. Mitt sista Kulturkollo tipsar är ett liknande. Google har tillsammans med CyArk skapat Google Arts & Culture – en webbplats där du i 3D kan besöka en massa olika utställningar, museum och världsarv. Idag har jag bland annat tittat och läst om Versailles trädgårdar, giraffatitanen och besökt Orionnebulosan. Det ni!

Inläggsbild: Pixabay

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.