Sommarlov med Kulturkollo #Nyutgivet!

helena-top

Inte alldeles nyutgivet kanske, men relativt nytt hos mig. Så nytt som det kan bli just nu. Färskt och nytt är annars ingen sommarläsningsfavorit för mig, det blir en del klassiker då, och annat som legat i läshögen och väntat på tid och lust. Koll på förlagskataloger hör närmast hösten till.

 

#sommarlovmedkulturkollo

 

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 8 juli, 2015

Kategori: Aktuellt, Romankoll

Visningar: 1718

Taggar:

4 Responses to Sommarlov med Kulturkollo #Nyutgivet!

  1. Anna skriver:

    Cattons roman har jag tänkt många gånger att jag ska läsa men den är så oändligt tjock. Jag läser gärna tegelstenar på sommaren men över 1000 sidor, där får min gräns. Behövs alla dessa sidor? Vad tycker du?

    • Helena skriver:

      Jag bråkar en hel del med den faktiskt, läser och fascineras, tröttnar på det långsamma och lägger bort den, testar lite igen, fascineras osv. Vi får väl se om jag någonsin kommer igenom den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *