Vinter med Kulturkollo #fullmåne

helena-top

Jag har problem här. Vad skriver man om fullmånen? Jag skulle naturligtvis kunna bre ut mig om varulvar, men eftersom de inte intresserar mig så nämnvärt så struntar jag i det. Faktum är att det bästa med fullmånen är just fullmånen. Jag kan stå i timmar och bara iaktta den. Den gula, gulröda, vita, silvriga, enigmatiska månen. Kratrarna på ytan, det obegripliga som är att den är en liten tjuvkik ut i rymden (och det konstiga i att rymden skrämmer mig medan månen känns trygg, som en riktigt gammal vän). Det är sånt drömmar skapas av.

Så jag skriver inte mer nu, njut av månen istället! Under dagen har vi bilden här att kontemplera över och ikväll hoppas jag att vi får njuta den irl. Glad månskådarkväll alla mångalningar!

vintermedkulturkollo_logga

Bild: _IGP1302W.jpg av earl53

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 24 januari, 2016

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 1298

Taggar:

3 Responses to Vinter med Kulturkollo #fullmåne

  1. Boklysten skriver:

    Fullmånen kan verkligen vara vacker, tyvärr förknippas den ju med en massa otäcka saker
    http://boklysten.blogspot.se/2016/01/vinter-med-kulturkollo-fullmane.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *