Vinter med Kulturkollo #fullmåne

helena-top

Jag har problem här. Vad skriver man om fullmånen? Jag skulle naturligtvis kunna bre ut mig om varulvar, men eftersom de inte intresserar mig så nämnvärt så struntar jag i det. Faktum är att det bästa med fullmånen är just fullmånen. Jag kan stå i timmar och bara iaktta den. Den gula, gulröda, vita, silvriga, enigmatiska månen. Kratrarna på ytan, det obegripliga som är att den är en liten tjuvkik ut i rymden (och det konstiga i att rymden skrämmer mig medan månen känns trygg, som en riktigt gammal vän). Det är sånt drömmar skapas av.

Så jag skriver inte mer nu, njut av månen istället! Under dagen har vi bilden här att kontemplera över och ikväll hoppas jag att vi får njuta den irl. Glad månskådarkväll alla mångalningar!

vintermedkulturkollo_logga

Bild: _IGP1302W.jpg av earl53

3 comments

Comments are closed.