Veckans passionerade utmaning

helena-top

Jag skrev igår att jag är en passionerad människa som gärna snöar in på saker och inte kan få nog. Det finns så mycket att känna och lära sig och så många att dela det med! Det är ju litegrann det vi gör med våra bokbloggar till exempel, delar med oss av vår passion för läsning och böcker…

Veckans utmaning är enkel – jag vill helt enkelt att du berättar om din passion vara vad den vara må (bakning, böcker, film, gummistövlar, fallskärmshoppning, bokmärken, knappsamling, skrivmaskiner…). Det behöver naturligtvis inte vara en pågående passion utan kanske något du ägnade all din tid åt som tioåring eller något du tror att du kommer snöa in på som pensionär.

Skriv en kommentar här nedan eller tagga Kulturkollo i sociala medier så att vi hittar ditt svar och din passion.

Bild: Button-collection av kzinn

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 22 mars, 2016

Kategori: Aktuellt, Kulturkoll

Visningar: 2788

Taggar: ,

15 Responses to Veckans passionerade utmaning

  • Helena skriver:

   Vilken snygg tolkning av (på ett sätt avslutade) passioner vi alla mer eller mindre tvingas ta del av dagligdags!

 1. Min passion. Var inte det slogan för något märke typ parfym. En vacker kvinna viskar just my passion och så klart. Det har jag dock inte skrivit om.

  http://frokenchristina.blogspot.se/2016/03/kulturkollos-passionerade-utmaning.html

  • Helena skriver:

   Det hade jag glömt, men jag minns kampanjen när du säger det. Bra att du skrev om matlagning istället tycker jag 😉

  • Helena skriver:

   Och vilken spännande passion du berättar om, lärde mig sånt jag inte hade en aning om att jag inte visste 🙂

 2. C.R.M. Nilsson skriver:

  Skriver lite om en passion som just nu ligger slumrande: http://lacrimamens.com/blog/tisdagsutmaning-passion.html

  • Helena skriver:

   Jag känner förstås igen mig i bokpassionen men porslin och ljusstakar har jag inte fallit för, än…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *