Kategorier
Kulturkoll

Bonusinlägg: Vinn ett exemplar av Så länge min bror andas

Läste du intervjun med Set Mattson tidigare idag här på bloggen och blev sugen på att läsa hans senaste roman? Var lugn – nu finns det möjlighet att vinna ett eget inbundet exemplar av Så länge min bror andas.

Set Mattsons romaner är spänningsromaner förlagda i historisk tid. Har du något bra tips på andra läsvärda böcker i den genren? För att vara med i tävlingen så svarar du på frågan i kommentarsfältet innan kl 12.00 söndag den 2 april. Vinnaren meddelas senare samma kväll och då har en lycklig vinnare påskdagarnas läsning kirrad!

Jag skrev i min text om boken när den kom att:

”Set Mattson lyckas skriva om en händelse som utspelade sig för 73 år sedan så att den kommenterar samtiden på ett lättläst och gripande vis. Det tycker jag är både angeläget och skickligt!”

Ni hör – det här är en måstebok i hyllan!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

7 svar på ”Bonusinlägg: Vinn ett exemplar av Så länge min bror andas”

En historisk bok som jag blev alldeles uppslukad av i 11-,årsåldern var Utvandrarna av Vilhelm Moberg, min moster och hennes familj kom hem och satte sig i soffan bredvid mig och jag märkte inte dem, så uppslukad var jag över boken.Vill otroligt gärna vinna boken av Set Mattsson som faktiskt har skrivit det mest välskrivna intyg jag någon gång fått av en arbetsplats, då hade han fått gå in och ta över efter en hemföreståndare som slutat hastigt och gjorde ett fantastiskt arbete! Han är duktig, Set!

Välkommen med i tävlingen! Utvandrarna är en roman som aldrig går ur tiden. Klassiker av bästa sort!

Grattis Veronica Lundin! Idag var det du som vann en fin roman! Mejla mig din adress på anna at kulturkollo.se så kommer boken på posten.

Stängt för kommentering.