Vinn en fantastisk ungdomsbok

Linda

Nu har du chansen att vinna en av de böcker som finns med på min tio-i-topp-lista, nämligen fina Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Kärlekshistorien mellan dessa två udda personer är riktigt bra. Så stillsam, men samtidigt så dramatisk. Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att ge oss ditt bästa tips på en romantisk ungdomsbok och länka oss i ditt inlägg (3 lotter) eller sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott) och lämna kommentar inklusive länk(ar) hos oss. Om du gör alla delarna så kan du totalt få 5 lotter.

Du har fram till fredagen 22/8 kl 16.00 på dig att delta.

Tack till Berghs förlag som skänkt boken.

Linda

Storläsare som blandar friskt bland olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike. Reser också ofta till avlägsna platser med hjälp av böcker.

Visa alla inlägg av Linda →

4 tankar på “Vinn en fantastisk ungdomsbok

  1. Topp! Den här vill jag läsa! Har delat er på FB, vet inte hur man skickar länk på det men ni borde kunna se det.

Kommentarer är stängda.