Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Utlottning av Maken (boken alltså)

lyran-top

Nu har du chans att vinna Maken av Gun-Britt Sundström som jag skrev om i min tio-lista över viktiga böcker i mitt liv.

Maken kommer vi ju också att samläsa här på Kulturkollo, du kanske har lust att hänga med?

Gör så här: skriv samman en egen valfri tio-lista och länka oss i ditt inlägg (3 lotter) eller sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott) och lämna kommentar inklusive länk(ar) hos oss. Om du gör alla delarna så kan du totalt få 5 lotter. Glöm inte att lämna en mejladress i kommentarsfältet. Du har fram till fredagen 22/8 kl 16.00 på dig att delta.

maken

Tack till Bonnier Pocket för utlottningsbok!

Av Lyran

Personifierar begreppet slalomläsare, har ofta fyra-fem böcker på gång samtidigt. Läser i badkaret och lyssnar på ljudböcker i bilen. Gillar att läsa klassiker och romaner som utmanar min förmåga till inlevelse och förståelse.

3 svar på ”Utlottning av Maken (boken alltså)”

Stängt för kommentering.