Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Simona Ahrnstedt boktipsar

SIMONA AHRNSTEDT skriver något så ovanligt som romance på svenska. De tre tidigare romanerna utspelar sig alla i historiska miljöer. I höst kommer En enda natt, första delen i en serie som utspelar sig i nutid. Här kommer Simonas boktips till Kulturkollos läsare!


Simona AhrnstedtEloisa James senaste bok, Three days with lady X, är också en av hennes bästa. Förledande lättläst. Bara en riktig mästare skriver så flyhänt

Om jag skulle tipsa om en bok på svenska så blev jag helt förälskad i Projekt Rosie, av Graeme Simsion. Den är fin, ömsint och lyckades få mig att både gapskratta och gråta.

Simona Ahrnstedt


Foto: Anna-Lena Ahlström

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

3 svar på ”Simona Ahrnstedt boktipsar”

Projekt Rosie var en av de böcker som överraskade mig mast i somras. Den är helt underbar, lättläst och med mycket att fundera över när man stängt pärmarna.

Tack för tips på bra romance, det är inte alldeles lätt att hitta rätt i den djungel som är romantisk litteratur! Jag ska absolut kolla upp Eloisa James nu.

Stängt för kommentering.