Nya vinnare här på kulturkollo

Förra helgen var det författarnas boktipsarhelg här på kulturkollo och många av dem lottade också ut böcker. Det är dags att kungöra de lyckliga vinnarna:

Violen vinner Kristina Appelqvists Minns mig som en ängel. Erika på Erikas bokprat vinner Mattias Edvardssons Stå ut. Irene Helmersson vinner Mattias Edvardssons Där framtidens fötter vandrar.  Boktok 73 vinner Annika Estassys Croissanter till frukost. Emeli vinner Daniel Galeras Med blod i skägget. Violen vinner Maria Gustavsdotters Helenas hämnd. Anette vinner Ingela Korsells Den svarta handsken och Gruvfruns hemlighet. Karin vinner  Niklas Krogs Dräparen, Havet och Ömannen. Västmanländskan och Johanna vinner Kristoffer Leandoers September. Anette vinner Anna Lihammers Medan mörkret faller. Linda vinner Mårten Melins Lite mer än en kram. Ida vinner Vibeke Olssons serie om Bricken. Marie vinner Aino Trosells Min grav är din: Krimineller II. Irene Helmersson vinner Christian Unges Kongospår och Turkanarapporten. Ulla vinner bokpaketet med Den andra kvinnan av Therese Bohman och Dvärgen av Pär Lagerkvist.

Stort grattis till alla vinnare! För att underlätta för oss så kan de vinnare som ser inlägget vänligen maila anna (at) kulturkollo.se

Håll utkik, det kommer fler utlottningar av riktigt bra läsning här på vårt kollo!

 

Foto: ”Balloons make you Happy” av Timothy Hamilton

Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av nio bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

Visa alla inlägg av Kulturkollo →

8 tankar på “Nya vinnare här på kulturkollo

  1. Tack! Oj, vad glad jag blev när jag fick bekräftat att det verkligen är jag som vunnit en bok. Wow!

    1. Kom precis hem från kontoret och hittade ett paket innsnför min dörr. I paketet låg den av Aino Trosell signerade ”Min grav är din” som jag vann. Varm tack!!! Vilket fint avslut på denna låååånga dag.

  2. Tack, idag kom min vinst. Ser fram emot att läsa en ungdomsbok av Mattias Edvardsson. Hans tidigare titlar tycker jag mycket om.

Kommentarer är stängda.