Kategorier
Romankoll

Nu gör vi slut med Maken

helena-top

Bokcirkeln om Gun-Britt Sundströms Maken har gått i mål. 35 personer  har varit med i gruppen ”Kulturkollo läser” på facebook och diskussionerna har stundom gått heta om Martinas egenheter och Gustavs personlighet. Vi har pratat om vad vi gillar och inte gillar, vad vi känner igen idag och vad som känns särskilt mycket sjuttiotal. Bra diskussioner har det varit och jag hoppas att ni andra har haft lika kul som jag.

Nu pausar vi lite och slänger oss ut i bokmässefröjderna men om någon vecka kommer vi tillbaka med en ny bokcirkel. Boken vi ska diskutera då är Maria Nygrens Fjärde riket, en bok om makt som känns skrämmande aktuell idag. Vi hoppas att ni är många som vill vara med och cirkla också den. Om några dagar kommer Linda presentera boken lite närmare och bjuda in till bokcirkel.

 

 

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

Ett svar på ”Nu gör vi slut med Maken”

Stängt för kommentering.