Att söka tröst i kultur

Veckans utmaning på Kulturkollo handlar om tröst och kulturens lindrande kraft.

Berätta om något trösterikt som har med kultur att göra. Du kanske lyssnar på någon speciell musik, besöker en viss plats eller famn. Du kanske läser lyrik, dansar eller sjunger i kör. Du kanske fotograferar, målar eller bara är.

Delta i utmaningen genom att berätta om att ha kulturen som tröst på er blogg eller i annan social media, i kommentarerna här, runt familjebordet eller för era arbetskamrater. Om ni skriver något någonstans får ni gärna lämna en länk i kommentarerna så vi kan läsa.

 

Foto: 31º Festival Sigma Academia de Dança av Paulo Soucheff

16 comments
    1. Jag kan nog använda musiken som en slags trygghetszon. Det ska vara välkänd musik, gärna från barndomen. Då funkar det bäst.

Comments are closed.