Kategorier
Kulturkoll

Ge oss arbete!

vägarbete

carolina-top

Veckans utmaning handlar förstås också om arbete. Vi vill att du berättar om tre böcker, filmer eller tv-serier där arbetet eller arbetarna står i fokus, och som du av olika anledningar tycker att andra också ska få uppleva. Vilken working class hero har vi missat? Eller om du nu vill prata om välkända klassiker – få oss andra att vilja uppleva dem igen! Läsa om Mina drömmars stad eller ännu en gång lyssna igenom Kristina från Duvemåla? Ge oss arbete!

Svara i kommentarerna nedan, eller på din egen blogg och länka till den så att vi kan läsa det du skrivit!

Av Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

11 svar på ”Ge oss arbete!”

Stängt för kommentering.