Kategorier
Romankoll

Nu läser vi tillsammans igen – välkommen att bokcirkla om Sommarljus

anna-top
Vi gårBokcirkla_ny sakta men säkert mot ljusare tider och långt där borta anar man en sommar. För att vårvintern inte ska kännas alltför lång så sätter vi gång vår nya bokcirkel på nätet. Den här gången kommer vi att prata om Jón Kalman Stefánssons roman Sommarljus och sen kommer natten.  Som vanligt så kommer vi att läsa boken enskilt och sedan möts vi på Facebooksidan Kulturkollo läser. Diskussionerna om boken sätter igång den 9 mars och så snackar vi på under två veckor. Alla är hjärtligt välkomna att prata med oss – klicka bara på länken och ansök till vår Facebookgrupp så är du med!

Väl mött!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.