Då och sen

helena-top

Nu är det minsann dags att resa i tiden! Den här veckans tema är Då och sen och vi planerar att kasta oss mellan dåtid och framtid i hisnande tankevurpor.

I eftermiddag väntar er en intervju med en svensk science fiction-författare och senare i veckan publicerar vi en animerad diskussion om en av mina favoritböcker (som kanske inte älskas lika mycket av alla…) Vi kommer bjuda på utlottningar, utmaning, fördjupande texter och tips. Högt och lågt och mittemellan. Nu (inte så mycket) och då och sen. Häng med!

Bilden innehåller en detalj från filmen Det femte elementet.

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →