Har du läst de här böckerna?

Linda
När vi satte ihop vår egen topp 100, med ungdomsböcker och böcker för unga vuxna, hamnade vi i en diskussion om vilka sorters böcker som egentligen ingår i genren. Vi valde att inte ta med de böcker som skrivits för vuxna, men passar ungdomar. I den här listan har de tänkt lite annorlunda, men många böcker har de gemensamt med oss.

Hur många har du läst?

Klicka här.

9 comments
  1. alldeles för få.. men jag tänker att jeeej, mer bra böcker kvar att läsa? tex Nick & Norahs oändliga låtlista!

    1. Jag tycker att jag läser mycket ungdomsböcker, men hade bara läst 18 och några halva. Läser lite fantasy, så det gör att antalet hålls nere tror jag.

  2. 33/75 har jag läst men så många fler står ju i hyllan hemma. Det finns alldeles för många böcker och galet för lite tid!

Comments are closed.