Kategorier
Kulturkoll Romankoll Ungdomsbokskoll

Har du läst de här böckerna?

Linda
När vi satte ihop vår egen topp 100, med ungdomsböcker och böcker för unga vuxna, hamnade vi i en diskussion om vilka sorters böcker som egentligen ingår i genren. Vi valde att inte ta med de böcker som skrivits för vuxna, men passar ungdomar. I den här listan har de tänkt lite annorlunda, men många böcker har de gemensamt med oss.

Hur många har du läst?

Klicka här.

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

9 svar på ”Har du läst de här böckerna?”

Jag tycker att jag läser mycket ungdomsböcker, men hade bara läst 18 och några halva. Läser lite fantasy, så det gör att antalet hålls nere tror jag.

Stängt för kommentering.