Kategorier
Romankoll

Nu slår vi igen Oryx & Crake och gratulerar Maddaddam-vinnarna

helena-top

Nu stänger vi butiken för diskussionerna om Oryx & Crake på facebook-gruppen Kulturkollo läser. I två veckor har vi samtalat om hur samhällen kan kollapsa under allt för mycket vetenskaplig briljans och allt för få diskussioner om moral och etik. Vi har pratat om humor, hur mångsidig Margaret Atwood är och hur ynkligt vardaglig och lite sorglig Jimmy Snöman är. Och så har vi fått rapporter från de av gruppens medlemmar som hade lyckan att lyssna på Margaret Atwood live i veckan. Gå gärna in och läs vad vi pratat om.

Vid sidan av diskussionerna om Oryx & Crake har vi också haft en utlottning av den tredje boken i trilogin, Maddaddam. Vinnarna där är nu dragna och följande tre är lyckliga nya ägare av varsin bok:

Bokhuset

Mrs E

Hanna/Feministbiblioteket

Stort grattis till er! Maila er adress till helena@kulturkollo.se så kommer boken med posten snarast.

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

5 svar på ”Nu slår vi igen Oryx & Crake och gratulerar Maddaddam-vinnarna”

Det låter bra det Hanna, känns bra att ha tvingat dig till detta 😉 Skämt åsido så tror jag att du kommer uppskatta fördjupningen som Syndaflodens år och Maddaddam ger.

Stängt för kommentering.